Kuruluş Osman 43. bölüm tek parça full HD izle

Kuruluş Osman 43. bölüm tek parça full HD izle
Dönem dizisi olarak başladığı yayın hayatında çarşamba akşamlarına damga vuran Kuruluş Osman'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. İzleyicileri televizyon karşısına kilitlemeyi başaran yapım reyting konusunda da zirveye oynayarak başarısını her hafta kanıtlıyor. Seyirciler bu akşam da neler yaşanacağını öğrenmek ve yeni bölümü izlemek adına araştırmalarda bulunuyor. Kuruluş Osman 43. bölüm tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Kuruluş Osman 44. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar..

Çarşamba akşamlarının zirve sahibi Kuruluş Osman dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Burak Özçivit başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve bu sezon gündemden düşmeyen Kuruluş Osman'ın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Kurukuş Osman 43. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Kuruluş Osman 44. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. Kuruluş Osman son bölüm izle alternatifleri aşağıda yer almaktadır. Kuruluş Osman son bölümünde; Tuzağa düşürülen Osman Bey ile Balgay'ın akıbetinin ne olacağı merak konusudur. Zöhre hatun da Dündar Bey kaybettikten sonra çaresiz kalır. Kuruluş Osman 43. bölümü 1 Nisan Çarşamba akşamında ATV ekranlarında.



Kuruluş Osman 43. bölüm özeti

Konstantinopolis’ten gönderilen destek birliklerini mağlup ederek Nikola’ya ağır bir darbe indiren Osman Bey, İnegöl Kalesi’ni ele geçirmek üzere yaptığı plan dahilinde alplerini kaleye sızmakla görevlendirir. Bölge tekfurlarını İnegöl’de toplayan Nikola, Osman Bey’e karşı kurduğu Haçlı ittifakının gücüyle Türkleri topraklarından atmak için çalışmaya başlar. Osman Bey’in Kayı bayrağını değiştirmesi obanın beyleri tarafından tepkiyle karşılanırken; Bayhoca’nın Nikola’ya esir düştüğünü öğrenen Lena, Osman Bey’e tepki gösterir. Bala Hatun, Osman Bey’in evlilik kararının ardından acısını kalbine gömerek ona uygun bir eş bulabilmek için harekete geçer. Nikola’nın Bayhoca’nın hayatı karşılığında Kulucahisar Kalesi’ni istemesi ile Osman Bey’i hayati bir seçime zorlayacaktır. Osman Bey, Bayhoca’yı kurtarmak için nasıl bir plan kuracak? Haçlı ittifakını kuran Nikola, Osman Bey’i köşeye sıkıştırmak için ne yapacak? Kayı bayrağındaki değişikliğin sebebi ne? Savcı Bey, oğlunu kurtarabilecek mi? Dündar Bey’le yakınlaşan Papa’nın ajanları Süleyman ve Melik’in hamlesi ne olacak? Bala Hatun, Osman Bey’e uygun bir eş bulabilecek mi? Dündar Bey, beylik iddiasını sürdürmek için ne yapacak? 

kuaförüm sensin Yalda Abolfathi


Kuruluş Osman 43. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamna günlerinin zirve adaylarından biri olan Kuruluş Osman 43. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Kuruluş Osman'ın 9. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

ismihan çetin


Kuruluş Osman 44. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin popüler dizisi Kuruluş Osman'ın 44. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı


Reytingleri parçaladı!

Bu sezon başarısıyla adından söz ettiren 43 bölüm itibarıyla zirveye kurulan Kurulş Osman geçtiğimiz haftayı da liderlik mücadelesi vererek tamamladı. Sadakatsiz ile birlilkte girdiği kıyasıya mücadelede yine zirvede yer alan yapım adını her geçen gün daha da fazla kişiye duyuruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.