Kuruluş Osman 45. bölüm tek parça full HD izle

Kuruluş Osman 45. bölüm tek parça full HD izle
ATV'nin yayınlanmaya başladığı günden bu yana ekranlara damga vuran dönem dizisi Kuruluş Osman yeni bir bölümle daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Her geçen hafta daha da fazla kişi tarafından izlenen fenomen yapımda neler yaşanacağı da merak konusu ve şimdiden araştırmalar sürüyor. Peki yeni bölümde izleyicileri ne bekliyor? Kuruluş Osman 45. bölüm tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Kuruluş Osman 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Türkiye'nin son dönemde yayınlanan en başarılı tarih dizilerinden biri olan Kuruluş Osman'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Burak Özçivit başta olmak üzere birçok önemli ismi kadrosunda bulunduran yapımda bu akşam neler yaşanacağı merakla bekleniyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Çarşamba akşamlarının zirve sahibi Kuruluş Osman dizisi yeni bölümü hakkındaki her şey haberimizde yer alıyor. Kurukuş Osman 45. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Kuruluş Osman 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. Kuruluş Osman son bölüm izle alternatifleri aşağıda yer almaktadır. Kuruluş Osman son bölümünde; Tuzağa düşürülen Osman Bey ile Balgay'ın akıbetinin ne olacağı merak konusudur. Zöhre hatun da Dündar Bey kaybettikten sonra çaresiz kalır. Kuruluş Osman 45. bölümü 10 Şubat Çarşamba akşamında ATV ekranlarında.



Kuruluş Osman 45. bölüm özeti

Kurduğu zekice planla yeğeni Bayhoca'yı kurtarıp Kulucahisar Kalesi'ne hakim olmayı başaran Osman Bey, Nikola'nın Moğolların ardından Kumanlarla yaptığı ittifaktan haberdar olur. Bölge tekfurlarının da desteği ile Osman Bey ve Kayı Obası'na öldürücü darbeyi indirmeyi planlayan Nikola, Papa'nın ajanlarının yanı sıra, Dündar Bey'den de destek talep eder. Osman Bey'e karşı Bizans'la ittifak yapan Göktuğ ve Targun, Bizans güçlerinin Kayı Obası'na girebilmesi için gerekli istihbaratı sağlarken; Osman Bey, Bamsı Bey'in tuzağa düşürülmesi ile ağır bir darbe alır. Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik ise peşinde oldukları emanetleri ele geçirebilmek için bir fırsat yakaladıklarını düşünerek harekete geçerken; Nikola'dan Bala Hatun'u ortadan kaldırması emrini alan Targun ve Göktuğ da gizlice obaya gelir. Osman Bey, Nikola'nın Haçlı ittifakına karşı Kayı Obası'nı nasıl savunacak? Tuzağa düşürülen Bamsı Bey'in akıbeti ne olacak? Bala Hatun saldırıdan kurtulabilecek mi? Dündar Bey, Nikola'nın teklifine ne yanıt verecek? Osman Bey, kurulan tuzağı bertaraf edebilecek mi? Obaya gelen gizemli misafir dengeleri nasıl değiştirecek? Okların hedefi olan Dumrul Alp şehit mi düşüyor?

kuaförüm sensin Yalda Abolfathi


Kuruluş Osman 45. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamna günlerinin zirve adaylarından biri olan Kuruluş Osman 45. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Kuruluş Osman'ın 9. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

ismihan çetin


Kuruluş Osman 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin popüler dizisi Kuruluş Osman'ın 46. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı


Reytingleri parçaladı!

Bu sezon başarısıyla adından söz ettiren 43 bölüm itibarıyla zirveye kurulan Kurulş Osman geçtiğimiz haftayı da liderlik mücadelesi vererek tamamladı. Sadakatsiz ile birlilkte girdiği kıyasıya mücadelede yine zirvede yer alan yapım adını her geçen gün daha da fazla kişiye duyuruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.