Kuruluş Osman 47. bölüm tek parça full HD izle

Kuruluş Osman 47. bölüm tek parça full HD izle
Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman'da yeni bir hafta daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Tarihe ışık tutan yapım bugün de yine reyting zirvesine oynayarak günü liderlikle tamamlamak adına mücadele verecek. Seyirciler de neler yaşanacağını öğrenmek istiyor ve araştırmalarda bulunuyor. Peki yeni bölümde izleyicileri ne bekliyor? Kuruluş Osman 47. bölüm tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Kuruluş Osman 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Türkiye'nin son dönemde yayınlanan en başarılı tarih dizilerinden biri olan Kuruluş Osman'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Burak Özçivit başta olmak üzere birçok önemli ismi kadrosunda bulunduran yapımda bu akşam neler yaşanacağı merakla bekleniyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Çarşamba akşamlarının zirve sahibi Kuruluş Osman dizisi yeni bölümü hakkındaki her şey haberimizde yer alıyor. Kurukuş Osman 47. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Kuruluş Osman 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. Kuruluş Osman son bölüm izle alternatifleri aşağıda yer almaktadır. Kuruluş Osman son bölümünde; Tuzağa düşürülen Osman Bey ile Balgay'ın akıbetinin ne olacağı merak konusudur. Zöhre hatun da Dündar Bey kaybettikten sonra çaresiz kalır. Kuruluş Osman 47. bölümü 24 Şubat Çarşamba akşamında ATV ekranlarında.



Kuruluş Osman 47. bölüm özeti

Çömlekçi İdris'in obadaki hainlerin ismini veremeden infaz edilmesinin ardından hainleri ortaya çıkarmak için harekete geçen Osman Bey, Nikola'nın Konstantinopolis'e çağırıldığı bilgisi alır. Nikola'yı ele geçirmek için bir baskın planlayan ve savaş hazırlıklarına başlayan Osman Bey, bu kez avını elinden kaçırmamaya kararlıdır. Papa'nın ajanları Melik ve Süleyman bu istihbaratın Osman Bey'e ulaştığının bilgisini verince, Nikola, Osman Bey'i ters köşeye yatırmak için plan kurar. Targun'un ölümünün ardından Kumanların lideri haline gelen Göktuğ, kutsal emanetleri Nikola'ya götürerek onun güvenini kazanmaya çalışır. Çömlekçi İdris'in ölümünün ardından güvende olduğunu düşünen Dündar Bey yeni bir ittifak arayışına girer. Alpleriyle birlikte uç bölgesine gelen ve obası için yeni bir yurt bulmak için çalışan Malhun Hatun'a Osman Bey'in ilgisi Bala Hatun'u rahatsız eder. Malhun Hatun'un bey kızı tavrı Bala Hatun'la arasında soğuk rüzgarlar esmesine neden olur. Osman Bey, Nikola'yı alt edebilmek için nasıl bir taktik kuracak? Nikola, Osman Bey'i tuzağa düşürebilecek mi? Bizans kuvvetleri ve Kayı alpleri arasındaki müthiş savaşın galibi kim olacak? Göktuğ, Nikola'nın güvenini kazanabilecek mi? Dündar Bey, yeni ittifakında aradığını bulabilecek mi? Malhun Hatun planlarını gerçekleştirebilecek mi? Malhun Hatun ve Bala Hatun arasında neler yaşanacak?

kuaförüm sensin Yalda Abolfathi


Kuruluş Osman 47. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamna günlerinin zirve adaylarından biri olan Kuruluş Osman 47. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Kuruluş Osman'ın 47. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

ismihan çetin


Kuruluş Osman 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin popüler dizisi Kuruluş Osman'ın 48. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı


Reytingleri parçaladı!

Bu sezon başarısıyla adından söz ettiren 46 bölüm itibarıyla zirveye kurulan Kurulş Osman geçtiğimiz haftayı da liderlik mücadelesi vererek tamamladı. Sadakatsiz ile birlilkte girdiği kıyasıya mücadelede yine zirvede yer alan yapım adını her geçen gün daha da fazla kişiye duyuruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.