Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 6 Şubat akşamı yayınlanacak bölümünde neler olacak?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 6 Şubat akşamı yayınlanacak bölümünde neler olacak?
Başrollerini Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin paylaştığı Show TV ekranlarında yayınlanacak ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ dizisinin 50.bölümü; Kuzey ile Yıldız’ın büyük mutluluğunu gözler önüne serecek

Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın ekrana gelecek 50. bölümünde; Yıldız’ın hem hayali, hem de en büyük korkusu gerçek olmuştur. Bir yandan dünyanın en mutlu insanı olurken diğer yandan da korkuları kat be kat artmıştır. Ama bu durum Kuzey için geçerli değildir. O, sonunda en büyük isteğine kavuşmuştur. Bu sürpriz daha ilk günlerde hayatlarını nerdeyse tamamen değiştirir çünkü Kuzey, yine meşhur olağanüstü hal tedbirlerini uygulamaya başlar. Çünkü Yıldız’ı gözünden bile sakınmak istemektedir.

KUZEY SON DERECE TEDBİRLİ

Doktorun yönlendirmelerinin de bunda payı büyüktür. Çünkü mutluluklarının, her an avuçlarından kayıp gitme ihtimali vardır. Kuzey buna engel olmak için canını dişine takar. Tüm hayatını buna göre şekillendirir. Artık her şey Yıldız ve gittikçe büyüyen ailesi içindir. Sakındığı gözüne çöp batmaması için elinden gelenin fazlasını yapmasına rağmen olacakların önüne geçebilecek midir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.