Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden yok? 2 Ocak Cumartesi - Yeni bölüm ne zaman

Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden yok? 2 Ocak Cumartesi - Yeni bölüm ne zaman
Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olarak cumartesi akşamlarında izleyicilerin karşısına çıkan Kuzey Yıldızı İlk Aşk SHOW TV 2 Ocak Cumartesi yayın akışı içerisinde yer almıyor. Bu sebeple de binlerce kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden yok? Bitti mi final mi yaptı! Yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Yayınlandığı günden bu yana cumartesi günlerinde reyting zirvesine oynayan Kuzey Yıldızı İlk Aşk adeta bir fenomen haline gelmişti. Dizide ele alınan kararkterlerin izleyicilere çok iyi aktarılması ve duyguyu vermesi sebebiyle dizi her hafta kendi alanında ilk sırada yer alıyordu. Ancak SHOW TV 2 Ocak Cumartesi yayın akışı içinde bulunmaması sevenlerini üzdü. Birçok kişi yapımla ilgili araştırmalar gerçekleştirerek durum hakkında bilgi elde etmek amacında. Peki, Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden yok? Bitti mi final mi yaptı! Yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...


Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden yok?

Dizinin geçen hafta yayınlanan 45. bölümü sonrası gözler bugündeydi. Fragmanı da paylaşılan 46. bölümün yerine Nasipse Olur isimli filmin yayınlanacağının açıklanması sonrası binlerce sorgulama gerçekleştirildi. Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni yıl sebebiyle bir haftalık ara verdi.


 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm ne zaman?

Karadeniz'deki hırçın, komik ve aşk dolu bir hikayeyi ele alan dizi olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölümü 9 Ocak Cumartesi günü SHOW TV'de yayınlanacak.


 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45. bölümde neler yaşandı?

Gökçe'nin yaşadığı sağlık sorunu iki ailenin de gündemine bomba gibi düştü. Beyin kanamasına bağlı geçici bir felç geçiren Gökçe'nin iyileşmesi için herkes seferber oldu. Gizem Avcıları Sefer, Cevher ve Ruhi yeni bir iş aldı. Kaybolan bir piyango biletinin peşine düşen ekibin, atıldıkları bu yeni macerada yine başları belaya girdi. Piyango biletini bulmayı başaran ekip, bulduktan sonra tekrar kaybedince işler karıştı. Aradıkları biletin izini bulmayı başardılar ancak bilet, bir giysi kumbarasının içindeki ceketteydi. Durum böyle olunca Gizem Avcıları, bileti almaya çalıştı ancak şikayet edildikleri için polis tarafından yakalandı. Sonunda tam bileti alacakları sırada şikayetçi olan kadının köpeği piyango biletini kaptı. Kuzey ile Yıldız'ın mutluğuna ise finalde gelen davetsiz bir misafir gölge düşürdü. Kuzey'in Yıldız için hazırladığı romantik yemeğe gelen Şahika, her şeyi altüst etti. Şahika, Kuzey'i elde edebilmek için onunla baş başa kalmak istedi. Bu esnada yeni evlerine gelen Yıldız, gördüğü manzara karşısında şoke oldu ve evi terk etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.