La Casa De Papel 5. sezon ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Yayın bilgileri...

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Yayın bilgileri...
Sıra dışı bir hırsızlık hikayesinin yanı sıra aşkın da sonuna kadar yaşandığı ve milyonların peşinden sürüklendiği hikayesiyle Netflix'teki yerini alacak olan La Casa De Papel sabırsızlıkla bekleniyor. Dünyaca ünlü yapımın ne zaman, hangi gün, hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağı merak konusu oldu. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Yayınlanan 4 sezonu ile birlikte adını milyonlarca izleyiciye ulaştıran ve her bölümü sabrısızlıkla beklenen La Casa De Papel uzun bir aranın ardından yeniden Netflix'teki yerini alıyor. Profesör, Rio, Tokyo, Berlin, Moskova diğerleriyle birlikte adeta furyaya dönüşen yapımın yeni ve final sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak konusu. Türkiye'deki hayranlarının yanıs sıra dünyada da sabırsızlıkla beklenen La Casa De Papel'in yayın bilgilerine dair de araştırmalar yapılıyor. Peki Türkiye'de La Casa De Papel 5. sezon ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

İspanya Merksz Bankası'nı soyarak büyük bir ilgi uyandıran Profesör ve ekibi ilerleyen dönemde de popülerliğin zirvesine çıkmıştı. Yer aldığı platformun en çok izlenend izilerinden biri olmayı başaran La Casa De Papel'in 5. sezonuna dair soruların cevabı da öğrenilmek isteniyor. Peki, heyecan dolu bölümleri ile izleyicisinin merakla beklediği La Casa De Papel 5. sezon ne zaman saat kaçta yayınlanacak? Tüm bilgiler aşağıda yer alıyor.


la casa de papel 5. sezon


 

LA CASA DE PAPEL 5. SEZONU NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

La Casa De Papel'in resmi sosyal medya hesabında yayınlanan bilgilere göre dizi, 3 Eylül Cuma günü Netflix'te sabah saat 10.00'da ekranlarda olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.