Masterchef Ahmet Furkan Çetin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Ahmet Furkan Çetin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin yayınlandığı dönemlerde ekran başına kilitlendiği ve hem heyecanı hem de yeni lezzetleriyle fırtınalar estiren yarışması Masterchef'te rekabet sürüyor. Yeni sezonda da hünerlerini sergileyen şef adayları yine bir üst tura çıkabilmek adına çaba gösterdi. O isimler arasında Ahmet Furkan Çetin de vardı. Peki, Masterchef Ahmet Furkan Çetin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Ahmet Furkan Çetin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Ahmet Furkan Çetin olarak açıklandı. Peki, Masterchef Ahmet Furkan Çetin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Ahmet Furkan Çetin kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Ahmet Furkan Çetin Kütahya'dan yarışmaya geldi. En çok sevdiği mutfağın Türk mutfağı olduğunu söyleyerek geliştirilmeye ve pazarlamaya daha önem verilmesi gerektiğini anlattı. Ayrıca kendini bu uğurda çaba gösteren bir kişi olarak yorumladı.

Masterchef Ahmet Furkan Çetin 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.