Masterchef Alp Bediran Kıbıcı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Alp Bediran Kıbıcı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
TV8'in en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef, 2021'deki yeni sezonuna başladı. Aylardır sabırsızlıkla beklenen ve ilgiyle seyredilecek yeni bölümlerde yarışabilmek için hünerlerini sergileyen isimlerden biri de Alp Bedirhan Kıbıcı oldu. Kendisi hakkında da sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki, Masterchef Alp Bediran Kıbıcı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Alp Bediran Kıbıcı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Emir Aygün olarak açıklandı. Peki, Masterchef  Alp Bediran Kıbıcı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Masterchef Alp Bediran Kıbıcı kimdir?

Bugün adım adım finale gidebilmek adına ilk kez jüri karşısına çıkan Alp Bedirhan Kıbıcı 24 yaşında. Mühendisliği bıraktıktan sonra aşçılığa geçiş yapan ve 6 senedir de bu mesleği icra eden Kıbıcı, babası tarafından ilk etapta desteklenmediğini ifade etti. Ayrıca dövmelerini bilmediğini, babasının yanında uzun kollu giydiğini ve evde pek karşılaşmadıkları için sorun olmadığını anlattı. 

Masterchef Alp Bediran Kıbıcı 

Masterchef Alp Instagram

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef'te yarışan Alp Bedirhan Kıbıcı'nın kendisine ait Instagram hesabı vardır. 354 takipçisi bulunuyor. Kendisini @alpbedx adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.