Masterchef Atakan Tektaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Atakan Tektaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
TV8 ekranlarında yıllardır milyonlarca kişi tarafından izlenen ve takip edilen Masterchef Türkiye'de yeni sezon devam ediyor. İlk günden itibaren şef adaylarının performanslarını sergilediği yeni bölümde yarışacak isimlerarasında Atakan Tektaş da vardı. Kendisi hakkında sorgulamalar yapılıyor. Masterchef Atakan Tektaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Atakan Tektaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Atakan Tektaş olarak açıklandı. Peki, Masterchef Atakan Tektaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Atakan Tektaş kimdir?

28 yaşında olan Atakan Tektaş aşçı olarak İstanbul Rumelihisarı'nda çalışıyor. Hedefini şeflelrden şampiyon olarak ceket almak şeklinde belirleyen Atakan 11 yaşından beri bulaşıkçılıktan başlayan mutfak kariyerinde buralara kadar geldi. Ayrıca eğitim ve diploma alması gerektiğini düşünerek bunları da gerçekleştirdi. Instagram'da 3319 takipçisi vardır. @tektas.atakan profilinden takip edebilirsiniz. 


masterchef atakan tektaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.