Masterchef Azize Karaköse kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Azize Karaköse kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarında başlayan yeni sezonuyla milyonlarca kişiyi televizyon başına kilitleyen Masterchef Türkiye'nin bu akşam yayınlanan bölümündeki ilk yarışmacı Azize Karaköse oldu. Peki, Masterchef Azize Karaköse kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Azize Karaköse kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Mahımcan Mercan Babahanova olarak açıklandı. Peki, Masterchef Azize Karaköse kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Azize Karaköse kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Mahımcan Mercan Babahanova, yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başardı. Sebebi ise 47 yaşında katıldığı programda en yaşlı kadın şampiyon olmak istiyor. İzmir'den katılıyor. Aslen Kayserili. 2 oğlu var. Biri 23 diğeri 19 yaşında. Yüksek hemşireliği bırakıp aşçılık yapıyor. 16 yıldır mutfakta çalışıyor. Mantı ürettiği mekandan restoran açtı. Oğlunun rahatsızlığı sebebiyle dükkanını kapattı. Ayvalı beyin ile sınav verdi. Instagram hesabı @azzeserelkarakose'dir.

Masterchef Azize Karaköse 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.