Masterchef Batuhan Çavuş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Batuhan Çavuş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
TV8'in popüler yarışması Masterchef'te yeni bir sezonun daha kapıları açıldı. Yarışmacı adaylarının en iyi şef olabilmek ve ödülü kazanabilmek adına verdikleri mücadelenin ikinci gününde heyecan ve lezzet rüzgarları esmeye devam etti. Bir üst tura çıkmak için jüri karşısına çıkan ve elinden gelen süreyi en iyi şekilde kullanabilmek isteyen isimlerden biri de Batuhan Çavuş olarak açıklandı. Peki, Masterchef Batuhan Çavuş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Batuhan Çavuş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Batuhan Çavuş olarak açıklandı. Peki, Masterchef Batuhan Çavuş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Batuhan Çavuş kimdir?

Yarışmaya Melih Berkay Gündüz ile geldi. Kendisinden çok emin bir şekilde jüri karşısına çıkarak yemeğini hazırladı. 22 yaşında. Zonguldak'tan geldi. 7 senedir mutfaklarda yer alıyor ve çalışıyor. İstnabul'da yaşıyor. 2 senedir aynı yerde şeflik yapıyor. 


Masterchef Batuhan Çavuş


 

Masterchef Batuhan Çavuş Instagram hesabı

Genç yarışmacının kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada 2 bin 350 civarında takipçisi var. Yayınladığı fotoğraflarla yüksek etkileşim elde ediyor. Kendisini @melihberkaygunduz profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.