Masterchef Bedri Akçiçek kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Bedri Akçiçek kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
TV8'de cumartesiden bu yana devam eden bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkan Masterchef Türkiye'de yarışmacılar hünerlerini sergilemeyi sürdürüyor. Birbirinden iddialı şef adaylarının tam puan alma adına verdikleri mücadeleden yeterli sayıda eveti almak isteyenler arasında Bedri Akçiçek da vardı. Peki, Masterchef Bedri Akçiçek kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Bedir Akçiçek kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Nergiz Veliyev olarak açıklandı. Peki, Masterchef Bedir Akçiçek kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Bedir Akçiçek kimdir?

Birbirinden iddialı yarışmacı adayları arasına girmeye çalışan Bedir Akçiçek 21 yaşında. Bolu Mengen'de mutfak kariyerine başladı. Uluslar arası platformlarda kendisini göstermeyi başardı. "Masterchef'e herkes şampiyon olmaya geldi. Ben ise efsane olmaya" dedi. Bodrum'dan yarışmaya katıllıyor. 
 

Masterchef Bedir Akçiçek 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.