Masterchef Bilal Keser kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Bilal Keser kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Masterchef'te yeni bir gün daha başladı ve yarışmacılar şeflik yolunda attıkları adımlarla bir üst tura çıkmak istiyor. O isimler arasında Bilal Keser de vardı. Kendisi hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Masterchef Bilal Keser kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Bilal Keser kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Bilal Keser olarak açıklandı. Peki, Masterchef Bilal Keser kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Bilal Keser

Kendisi 27 yaşında.Gaziantepli. Masterchef'in önemli yarışmacılarından biri olması beklenen Bilal Keser daha önce The Taste Türkiye'de yarıştı. Önemli mekanlarda çalışmış, eğitim ve seminer almış bir şef Bilal Keser. Eğer elemeyi geçerse Ali Ronay'ı seçeceği tahmin ediliyor. Daha önce IV. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı'nda çekilmiş fotoğrafları var. Bilal Bey paylaşımında Ali Ronay ve konferansta yer alan herkese teşekkür ediyor. Ayrıca 4 yıl önce de yine bir fotoğrafları var. Askerliğini Diyarbakır'da yaptı.

masterchef türkiye bilal keser


Masterchef Bilal Keser Instagram hesabı

Yarışmanın en genç isimlerinden biri olan Bilal Keser bir Instagram hesabına sahiptir. Şu an 1106 takipçisi bulunmakla birlikte 825 kişiyi takip etmektedir. Adresi ise @bilallkeser'dir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.