Masterchef Celal Efecan Yarayan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Celal Efecan Yarayan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'de yayınlanan yarışma programları arasında adından en çok söz ettiren Masterchef'te yarışan isimlerden biri Celal Efecan Yarayan oldu. Kendisi hakkında binlerce sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Masterchef Celal Efecan Yarayan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Celal Efecan Yarayan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Celal Efecan Yarayan olarak açıklandı. Peki, Masterchef Celal Efecan Yarayan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Celal Efecan Yarayan kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Celal Efecan Yarayan 19 yaşında. Antalyalı ancak son bir senedir İstanbul'da yaşıyor. Annesinden esinlenerek başladığı mutfak kariyerinde bugünlere geldiğini, lendisine güvendiğini ve Masterchef adayı olmak isteidğini anlattı. Aynı zamanda e-spor oyuncusu. Takımı geçen sezon ikinci oldu. Instagram hesabı @efecanyarayan'dır.

Masterchef Celal Efecan Yarayan 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.