Masterchef Ceren Ekser kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Ceren Ekser kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Yayınlanmaya başlayan yeni sezonuyla yine izleyenleri ekranları başına kilitleyen Masterchef Türkiye'de bu akşam da nefes kesti. Yarışmacı adayları birbirinden ünlü şefler karşısında ter dökerek bir üst tura çıkabilmek adına mücadele verdi. O isimler arasında Ceren Ekser de vardı. Peki, Masterchef Ceren Ekser kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Ceren Ekser kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Ceren Ekser olarak açıklandı. Peki, Masterchef Ceren Ekser kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Ceren Ekser kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Ceren Ekser 20 yaşında. İsviçre'den yarışmaya katıldı. Dedesinin teşvikiyle geldi. Somon hazırlayarak birincilik mücadelesi verdi. Çalıştığı restoranda müşterilerin önünde yemeklerini hazırladıklarını anlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Masterchef Ceren Ekser 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.