Masterchef Emir Aygün kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Emir Aygün kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen ve lezzet rüzgarları estirmenin yanı sıra eğlenceyi de ekranlara taşıyan Masterchef'in yeni sezonu başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği günde yaşanacaklar da merak konusu. Yarışmacılar arasında kendisine yer bulmak için jüri karşısına çıkanlardan biri de Emir Aygün oldu. Peki, Masterchef Emir kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Emir Aygün kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Emir Aygün olarak açıklandı. Peki, Masterchef Emir kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Masterchef Emir kimdir?

Bu sezonun yarışmacılarından biri olabilmek adına mücadele veren Emir Aygün 20 yaşında. 4 senedir yemek sektöründe çalışıyor. Bir kardeşi ve bir de ağabeyi var. Aslen Makedonyalı. 

Masterchef Emir Instagram hesabı

Motor seven ve hız tutkunu olan Emir Aygün'ün Instagram hesabı merakla araştırılıyor. Kendisi bir profile sahip. Fotoğraflarını görüntüleyip takip edebilmek için @makedonyali profiline giriş yapabilirsiniz.

HOLLANDEZ SOSLU SOMON BALIĞI TARİFİ

Malzemeler

4 parça somon fileto
1 demet kuşkonmaz
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yarım limonun suyu
1 arpacık soğanı
1 diş sarımsak
Tuz
Karabiber

Üzeri için

1 ölçü hollandez sos
4~5 yemek kaşığı nar tanesi

HOLLANDEZ SOSLU SOMON TARİFİ

Somonları fırın kabına yerleştirin. Tuz, karabiber ve zeytinyağının yarısını üzerine gezdirin. 200 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar yaklaşık 25 dakika pişirin.

Kuşkonmazları yıkayıp demet haline getirerek bir ip ile bağlayın. Kaynayan suya limon suyu ve kuşkonmazları ekleyerek 4-5 dakika haşlayın.

Arpacık soğanı küçük doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Sarımsağı rendeleyip 1 dakika karıştırın.

Haşlanmış kuşkonmazları ekleyerek yüksek ateşte soteleyin. Servis tabağına sotelenmiş kuşkonmazları yayıp somon balığını yerleştirin. Hollandez sosu üzerine gezdirin. Nar tanelerini serpip servis yapın.

Hollandez yerine ev yapımı bir sos kullanmak istiyorsanız, nefis balık soslarından faydalanabilirsiniz.

Yumuşaklığı ve lezzeti ile bilinen somon balığı sizin de damak zevkinize hitap ediyorsa, sofraları güzelleştirecek somonlu ve kremalı makarna tarifini notlarınız arasına ekleyin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.