Masterchef Fatih Tekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Fatih Tekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
TV8'deki yeni sezonuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Masterchef Türkiye'nin eleme turları devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacı adaylarının ter döktüğü maratonda kendisini jüriye karşı beğendirmek isteyen isimler arasında Fatih Tekin de vardı. Kendisi hakkındaki bilgiler merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Bilgisayar ve cep telefonlarından internete giren vatandaşlar sorgulama gerçekleştiriyor. Peki, Masterchef Fatih Tekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimi

Masterchef Türkiye yarışmacısı Fatih Tekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Fatih Tekin olarak açıklandı. Peki, Masterchef Fatih Tekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Fatih Tekin kimdir?

Bu sezonun beşinci bölümdeki ilk yarışmacısı olarak boy gösteren Fatih Tekin, Büyükçekmece'den yarışmaya katıldı. Aslen Muşlu. Beş dakikalık sürede kremalı domates soslu dana eskalop hazırladı. 38 senedir emek verdiği mesleğini pandemi sonrasında işini bırakmak zorunda kaldı. Mehmet Şef'ten korktuğunu söyledi.

Masterchef Fatih Tekin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.