Masterchef Fikret Tuğ kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Fikret Tuğ kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
2021 yılındaki maratonu ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Masterchef'te 1. eleme turu devam ediyor. Geçen senelere göre daha da fazla yarışmacının bulunduğu zorlu maratonda Fikret Tuğ da hünerlerini sergiledi. Kendisi hakkında araştırmalar başladı. Peki, Masterchef kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Fikret Tuğ kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Fikret Tuğ olarak açıklandı. Peki, Masterchef Fikret Tuğ kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Fikret Tuğ kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Fikret Tuğ hayallerindeki en büyük adımı atıp şampiyon olmak istediğini söyledi. Gümüşhaneli ancak İstanbul'dan yarışmaya katıldı. Mutfakta şovun çok büyük önemi olduğunu ifade etti. Instagram hesabı @fikrettug'dur.

Masterchef Fikret Tuğ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.