Masterchef Hamza Mercimek kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Hamza Mercimek kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan Masterchef'te yeni bir sezonun daha eleme turları sona erdi. İki haftadır süren zorlu maratonda son yarışmacı adayı performansını sergiledi. O isim Hamza Mercimek olarak açıklandı. Kendisi hakkındaki sorgulamalarla bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, Masterchef kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Hamza Mercimek kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Hamza Mercimek olarak açıklandı. Peki, Masterchef Hamza Mercimek kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Hamza Mercimek kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Hamza Mercimek 24 yaşında. İstanbul'dan yarışmaya katılıyor ancak aslen Bolulu. Ailesinin de yemekle uğraştığını ifade eden Mercimek, Karaköy'de çalışıyor. Instagram hesabı @hamzamercimekk'tir. Mehmet Şef'in yemeğinde yakaladığı hata sonrası bir an panik oldu ama sonrasında devam etti.

Masterchef Hamza Mercimek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.