Masterchef Hilal Ebru Aç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Hilal Ebru Aç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yemek yarışması olarak başladığı yeni sezonunda da birbirinden iddialı şef adaylarını ağırlamayı sürdürüyor. Her anında lezzet fırtınası estiren programda Hilal Ebru Aç da hünerlerini sergilemek üzere şeflerin ve milyonların karşısındaydı. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Masterchef Hilal Ebru Aç kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Masterchef Hilal Ebru Aç Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Hilal Ebru Aç kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Hilal Ebru Aç olarak açıklandı. Peki, Masterchef Hilal Ebru Aç kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Hilal Ebru Aç kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Hilal Ebru Aç Adana'dan yarışmaya katılıyor. Aslen Şanlıurfalı. Hint esintilerini sunacağı yemeği ile geçer not alabilmek için mücadele verdi. Instagram hesabı @hilalebruac'tır.

Masterchef Hilal Ebru Aç 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.