Masterchef İlknur Tokur kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef İlknur Tokur kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen ve her sezonuyla damak tadına hitap eden Masterchef'te eleme turunun sonuna gelindi. Birbirinden iddialı yarışmacı adaylarının arasında İlknur Tokur da vardı ve hünerlerini ortaya koydu. Peki, Masterchef İlknur Tokur kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Kutay Atatop

Masterchef Türkiye yarışmacısı İlknur Tokur kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de İlknur Tokur olarak açıklandı. Peki, Masterchef İlknur Tokur kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef İlknur Tokur kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen İlknur Tokur 'Kendimi kendimle yenmek istiyorum ve bu yarışı kazanacağım' ifadelerini kullandı. Aslen Trabzonlu. 28 yaşında. Mutlu olduğu işi yaptığını ve mutfakta çalıştığını söyledi. Deniz levreği ile jüriden geçer not almaya çalıştı. Instagram hesabı @ilknurtokur'dur.

Masterchef İlknur Tokur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.