Masterchef İslam Yıldırım kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef İslam Yıldırım kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Çok sevilen bölümleri ile yıllardır TV8 ekranlarında lezzet fırtınası estiren Masterchef Türkiye'de eleme turları devam ediyor. Cumartesiden bu yana yayınlanan dördüncü bölümü ile izleyenleri yine televizyon başına kilitleyen programın yarışmacılarından biri İslam Yıldırım olarak açıklandı. Kendisi hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler internette sorgulama gerçekleştiriyor. Peki, Masterchef İslam Yıldırım kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı İslam Yıldırım kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de İslam Yıldırım olarak açıklandı. Peki, Masterchef İslam Yıldırım kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef İslam Yıldırım kimdir?

Bu akşam kendisini Türkiye'ye ispat etmek isteyen İslam Yıldırım 19 yaşında. Bodrum'dan katılıyor. Narenciye soslu dil balığı ile jüri karşısına çıktı. Performansı alkış aldı ve jüri kaşık attırabileceğini söyledi.. Hem de eleme turunda. Küçük yaşta mutfağa giren ve babasıyla yemek yapan İslam, aşçı olmayı seçtiğimi ve kendisine çok güvendiğini anlattı. Bulaşıkçı olarak başladığı çalışma hayatında çok zorluk yaşadığını, mutfak şefinin işten çıkması sonrası oraya geçtiğini ifade etti.

Masterchef İslam Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.