Masterchef Melis Di Gennaro kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Melis Di Gennaro kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yeni sezona başlayan Masterchef Türkiye'nin yarışmacıları hünerlerini sergileyerek finale kalabilmek adına çaba gösteriyor. O isimlerden biri de Melis Di Gennaro oldu. Masterchef Melis Di Gennaro kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Melis Di Gennaro kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Emir Aygün olarak açıklandı. Peki, Masterchef Melis Di Gennaro kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Masterchef Melis Di Gennaro kimdir?

Eşi İtalyan olan Melis aslen İzmirli. İtlaya'da yaşıypr. Türkiye'de tanıştığı eşi ile evlenen ve İtalya'da yaşamaya başlayan Di Gennaro, yemek konusunda Simone'nin eline su dökemeyeceğini ifade etti. Babası ticaretle uğraşıyor. Annesi eski ekonomist. Şimdi ise evde. İki kardeşi var. Şeflerle sohbeti çok renkli ve eğlenceli geçti.

Masterchef Melis Di Gennaro 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.