Masterchef Mert Ateş Durukan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Mert Ateş Durukan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Birbirinden ünlü şeflerin jüri üyeliğini üstlendiği ve yarışmacıların da kozlarını sergilediği Masterchef'te yeni bir bölün daha başlıyor. Yarışmacı olabilmek ve hem şefliğe hem de büyük ödüle giden yolu zaferle tamamlamak isteyen isimlerin arasında Mert Ateş Durukan da vardı. Kendisi hakkında da izleyiciler araştırmalarda bulunup bilgi edinmek istiyor. Peki, Masterchef Mert Ateş Durukan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Mert Ateş Durukan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Mert Ateş Durukan olarak açıklandı. Peki, Masterchef Mert Ateş Durukan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Mert Ateş Durukan kimdir?

Kendisi 18 yaşında. İzmir'den yarışmaya katıldı. Annesi ile küçük yaşta farklı eve çıktığı için mutfağa erken girdi. Lisede aşçılık okudu ancak üniversiteyi kazanamadı. Bu konu sebebiyle şefler kendisine takıldı. Babası turizmci, annesi ise muhasebeci. Ailesinin tek çocuğu.

Masterchef Mert Ateş Durukan
 

Masterchef Mert Ateş Durukan Instagram hesabı

Genç yarışmacının kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada binden fazla takipçisi var. Yayınladığı fotoğraflarla yüksek etkileşim elde ediyor. Kendisini @drknates profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.