Masterchef Mert Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Mert Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Yepyeni bir sezonla daha izleyicilerin karşısına çıkan Masterchef Türkiye'de yarışmacılar finale kalabilmek adına mücadele veriyor. O isimlerden biri de Mert Yılmaz oldu. Peki, Masterchef Mert kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Geride kalan sezonunda yaşattığı büyük heyecan sonrası aylardır sabırsızlıkla beklenen Masterchef Türkiye 26 Haziran Cumartesi akşamında izleyicilerin karşısına çıktı. Somer Sivrioğlu, Dinlo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın renkli jüri üyelikleri ile adından söz ettiren yarışmada hem lezzet tufanı yaşanacak hem de büyük bir eğlence ekranlara taşınacak. Programda finalisler arasına kalabilmek adına mücadele verecek ve şampiyonluk için kolları sıvayacak. Ardından da jüri karşısındaki kaderleri belli olacak. O isimlerden biri de Mert Yılmaz olarak açıklandı. Peki, Masterchef Mert Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Masterchef Mert kimdir?

Bu sezonun en iddialı yarışmacılarından biri olan Mert Yılmaz, saç rengi ile adından söz ettirmeyi başardı. Kendisine sebebi sorulunca "Üst tura geçersem söylerim" yanıtını verdi. Kendisi Los Angeles'tan geldi. Yurt dışında önemli yerlerde şeflik yaptı. Bolu Mengenli. 29 yaşında.

Masterchef Mert Yılmaz

Masterchef Mert Yılmaz

Masterchef Mert Yılmaz


Masterchef Mert Instagram hesabı

Yakışıklı yarışmacının kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada binden fazla takipçisi var. Yayınladığı fotoğraflarla yüksek etkileşim elde ediyor. Kendisini @chefmert profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.