Masterchef Merve İyi kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Merve İyi kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8'in ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden ve yeni sezonunda da yoluna bomba gibi devam eden Masterchef yine seyircilerin karşısına çıktı. Elemelerin son gününde performansıyla geçer not almaya çalışan isimlerden biri de Merve İyi oldu. Peki, Masterchef Merve İyi kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Merve İyi kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Merve İyi olarak açıklandı. Peki, Masterchef Merve İyi kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Merve İyi kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Merve İyi 32 yaşında. İzmir'den yarışmaya katıldı. Evli. Eşi, 'her akşam evde dışardaymış gibi yemek yiyoruz. Ben en çok balığı seviyorum' ifadeleriyle kendisini övdü. Hayallerine adım atmak için doğru yerde olduğunu ve uzun süredir mutfakta çalışmanın ödülünü almak istediğini ifade etti. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Masterchef Merve İyi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.