Masterchef Merve Karagül kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Merve Karagül kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Şef olabilmek umuduyla kapısından girdikleri Masterchef Türkiye'de bir üst tura çıkmak isteyen yarışmacı adaylarının performansı TV8 ekranlarına taşınmaya devam ediyor. Birbirinden iddialı isimlerin ter döktüğü mutfakta ellerinden gelenin en iyisini yapması bekleniyor. Jüri karşısına çıkanlar arasında Merve Karagül de vardı. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Masterchef Merve Karagül kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Merve Karagül kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Merve Karagül olarak açıklandı. Peki, Masterchef Merve Karagül kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Merve Karagül kimdir?

31 yaşında olan Merve Karagül Trabzonlu. Aynı zamanda Trabzonsporlu. Kendisine ait bir kafe/restorantı var. Beşirli Kahvesi'nin sahibi. 15 senedir yaptığı aşçılıkta bugünlere kadar geldi. Kaybettiği kan kardeşi ile sürekli kendi yerlerini açma hayalleri olduğunu ifade ederek herkesi hüzünlendirdi. Danilo şefle de kolbastı oynadı. Instagram hesabı @chef.karagul'dür. 

Masterchef Merve Karagül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.