Masterchef Pelin Zaman kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Pelin Zaman kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden ve yeni sezonuyla izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Masterchef'te eleme heyecanı sürüyor. Birbirinden iddialı şef adaylarının mücadele ettiği günde Pelin Zaman da kendisine ayrılan sürede performansını sergiledi. Peki, Masterchef Pelin Zaman kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Pelin Zaman kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Mahımcan Mercan Babahanova olarak açıklandı. Peki, Masterchef Pelin Zaman kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Pelin Zaman kimdir?

MasterChef Türkiye 2021 eleme turuna gelen Pelin Zaman, 33 yaşında ve hava limanında yolcu hizmetleri memuru. İşletme mezunu olan Pelin Zaman, iki sene aşçılık eğitimi almış. Dünya mutfağına ilgisi olan yarışmacı, ileride kendisine ait bir işyeri açmak istiyor. Diksiyon eğitimi alan Pelin Zaman, şeflerin isteği üzerine son çağrı anonsu yaptı. Şeflere, Porto Riko yemeği olan Mofongo yapan Pelin Zaman, üç evet oyu alarak sonraki tura geçti. Instagram hesabı @pelinzamannn'dır.



Masterchef Pelin Zaman 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.