Masterchef Pınar Tanar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Pınar Tanar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarında yeni sezona başlayan ve eleme turlarıyla yoluna devam eden Masterchef Türkiye'de izleyiciler yine ekran karşısına kilitlendi. Performansıyla bir üst tura çıkmak isteyenler arasında Pınar Tanar da vardı ve kendisi hakkındaki bilgiler öğrenilmek üzere sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki, Masterchef Pınar Tanar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Pınar Tanar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Mahımcan Mercan Babahanova olarak açıklandı. Peki, Masterchef Pınar Tanar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Pınar Tanar kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Pınar Tanar İstanbul'dan yarışmaya katılıyor. Yarşmadan telefon gelince gitmek üzere olduğu Amerika için biletlerini iptal etti. 2012'den beri aşçılık, 2014'ten bu yana da uçan aşçılık yapıyor. Artık mesleği bıraktığını ve yemeklerini sunmak istediğini ifade etti. Instagram'da iki hesabı vardır. @pinar.tanar ve @pinartnr profillerinden ulaşabilirsiniz.

Masterchef Pınar Tanar 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.