Masterchef Safanur Bol kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Safanur Bol kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışması Masterchef'te yeni sezon başladı ve tüm hızı ile sürüyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği günde performanslar da sabırsızlıkla bekleniyor. Bugün jüri karşısına çıkacak isimlerden biri de Safanur Bol oldu. Kendisi hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Masterchef Safanur Bol kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Safanur Bol kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Safanur Bol olarak açıklandı. Peki, Masterchef Safanur Bol kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Masterchef Safanur kimdir?

19 Ağustos 1998 doğumlu. 22 yaşında. Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi'nde eğitim gördü. İzmir Ekonomi Üniversitesi'de Mutfak Sanatları ve Yönetimi okudu. Geçen sene mezun oldu. Ege Üniversitesi'nde Agroekoloji ve Sürdürülebilir Tarım üzerine yüksek lisans yapıyor. İzmir'den yarışmaya katılıyor. 2017'den bu yana mutfakta. Stajyer olarak Mezzaluna'da çalıştı. Aynı senenin devamında Hilton Bursa Convention Centre & SPA'da gönüllü staj yaptı. Dut Restorant, Get Friends Coffee&Chocolate, By Melly Bakery, La Mere Brazier, Foodport Catering&Event ve Murano's Kitchen'da çalıştı. Halihazırda Alle Nove Bakery'nin mutfak şefliğini üstleniyor.. Yurt dışı deneyimi de var.


Masterchef Safanur

Masterchef Safanur

Masterchef Safanur

Masterchef Safanur

Masterchef Safanur

Masterchef Safanur

Masterchef Safanur


 

Masterchef Safanur Instagram hesabı

Mor saçları ile fragmanlarda dikkat çeken ve hakkında oldukça fazla yorum yazılan Safanur Bol'un kendisine ait bir Instagram hesbaı bulınmaktadır. Burada günlük yaşamdan fotoğraflarını paylaşmaktaıdır.  Şu an 715 takipçisi var. Kendisini @safanurbol profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.