Masterchef Semih Küçüker kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Semih Küçüker kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yemek yarışması olarak yeni sezonda da yarışmacı adaylarını ağırlamayı sürdüren Masterchef'te son eleme günü ekranlara geldi. Birbirinden iddialı isimler arasında Semih Küçüker de vardı ve hakkındaki araştırmalar başladı. Peki, Masterchef Semih Küçüker kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Semih Küçüker kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Semih Küçüker olarak açıklandı. Peki, Masterchef Semih Küçüker kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Semih Küçüker kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Semih Küçüker 29 yaşında. Yalovalı ancak Bodrum'dan programa katıldı. Arkadaşlarının ısrarı üzerine yarışmaya geldiğini söyledi. Yunanistan'a ait bir yemekle jüriden geçer not almaya çalıştı. Gastronomi mezunu. 11 senedir profesyonel olarak mutfakta. Instagram hesabı @smhkckr'dır.

Masterchef Semih Küçüker

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.