Masterchef Semiha Çelik kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Semiha Çelik kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayın hayatını sürdüren ve cumartesi gününden bu yana 3. bölümü izleyicilerin karşısına çıkan Masterchef'te yarışmacılar hünerlerini sergilemeye devam ediyor. Birbirinden ünlü jüri üyelerinin karşısına çıkan isimler arasında Semih Çelik de vardı. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Masterchef Semih Çelik kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Semiha Çelik kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Semiha Çelik olarak açıklandı. Peki, Masterchef Semiha Çelik kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Semiha Çelik kimdir?

Aslen Trabzonlu. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Beykent Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü mezunu. Çupra buğlama ile yarışmaya katıldı. İstanbul'dan geliyor. Daha önce ekran tecürbesi var. ATV'de 5 ay muhabir olarak çalıştı. Ayrıca Türk Hava Yolları'nda 4 yıl mesai yaptı..
 

Masterchef Semiha Çelik
 

Masterchef Semiha Çelik Instagram hesabı

Genç yarışmacının kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada 31 bin takipçisi var. Yayınladığı fotoğraflarla yüksek etkileşim elde ediyor. Kendisini @semxlife profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.