Masterchef Şevval Kaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Şevval Kaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Birbirinden ünlü jüri üyeleri ile yeni bir sezonun daha ekranlara geldiği Masterchef Türkiye'de yarışmacılar ikinci günde de hünerlerini sergilemeye devam ediyor. Yemeklerinin yanı sıra yaptıkları sunumlar, gidiş yolları, tezgah temizlikleri ve daha birçok konudaki değerlendirmelerle adını bir üst tura yazdırmak isteyenler arasında Şevval Kaya vardı. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Masterchef Şevval Kaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Şevval Kaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Şevval Kaya olarak açıklandı. Peki, Masterchef Şevval Kaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Şevval Kaya kimdir?

Kendisi Eskişehir'den geldi. Aannesi ve babası da kendisine destek verdi. Somer Sivrioğlu'nun hemşehrisi de olan genç yarışmacı, Sabiha Gökçen Meslek Lisesi mezunu. Uçak bölümünde eğitim aldı. Yaptığı yemekle birlikte Somer Bey'i kendisine yakınlaştırdı. Yaptığı yemekteki hata onun için olumsuz durum oluşturdu. Somıonu yerleştirme yöntemini Mehmet Şef eleştirdi.


Masterchef Şevval Kaya


 

Masterchef Şevval Kaya Instagram hesabı

Genç yarışmacının kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.