Masterchef Sibel Akkuş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Sibel Akkuş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8'de yayınlanan bölümleri izleyenler tarafından büyük bir ilgi ile takip edilen Masterchef'te yepyeni bir gün daha televizyondaki yerini aldı. Birbirinden iddialı yarışmacı adaylarından biri de Sibel Akkuş oldu ve bir üst tura geçebilmek adına hünerlerini sergiledi. Peki, Masterchef Sibel Akkuş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Sibel Akkuş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Mahımcan Mercan Babahanova olarak açıklandı. Peki, Masterchef Sibel Akkuş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Sibel Akkuş kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Sibel Akkuş 25 yaşında. Evli ve bir erkek çocuğu annesi. Bingöl yöresine ait tutmaç ile yarışmaya katıldı. 3 evet alıp çıkmak için geldiğini anlattı. Eşi de evlendiklerinden bu yana mutfağa girmediğini ve yemekleri çok iyi yaptığını söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir. 

Masterchef Sibel Akkuş 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.