Masterchef Şükrü Özsarı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Şükrü Özsarı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en popüler yarışmalarından biri olarak geçen hafta yeni bir sezona merhaba diyen Masterchef'te maraton sürüyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasındaki rekabette yaşanacaklar da merak konusuydu. Jüri karşısında ter döken isimlerden biri de Şükrü Özsarı oldu. Peki, Masterchef Şükrü Özsarı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Şükrü Özsarı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Mahımcan Mercan Babahanova olarak açıklandı. Peki, Masterchef Şükrü Özsarı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Şükrü Özsarı kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Şükrü Özsarı 28 yaşında. İzmir'den yarışmaya katıldı. Bu alanı seçmekten dolayı pişman olmadığını ve yemek yapmayı çok sevdiğini ifade eden genç yarışmacı, Ciğer ile geçer not almaya çalıştı. Ciğerini yapması için bir kez daha şans kazandı. Instagram hesabı @sozsari'dır.

Masterchef Şükrü Özsarı 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.