Masterchef Tahsin Küçük kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Tahsin Küçük kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Birbirinden ünlü jüri üyeleri ile adından söz ettiren ve her anıyla lezzet fırtınası estiren Masterchef Türkiye'nin yeni sezonu başladı. Yarışmacıların hünerlerini sergilediği maratonda Tahsin Küçük de üst tura mücadelesi vermeye çalıştı. Masterchef Tahsin Küçük kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Tahsin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Emir Aygün olarak açıklandı. Peki, Masterchef Tahsin Küçük kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Masterchef Tahsin kimdir?

Jüri karşısına çıkan Tahsin Küçük 23 yaşında. 10 yaşından bu yana mutfakta olduğunu ve babasının sayesinde erkenden işe başladığını söyledi. Aslen Trabzonlu ancak Kocaeli'de yaşıyor. Birçok dans çeşidini yapabiliyor. Horonla da bunu taçlandırdı. Gastronomi mezunu. Şampiyon olacağını düşünüyor.

Masterchef Tahsin

Masterchef Tahsin kimdir?

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef'te yarışan Tahsin Küçük'ün kendisine ait Instagram hesabı vardır. 69 takipçisi bulunuyor. Kendisini @cheftahsinkucuk adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.