Masterchef Tuğba Yamaner kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Tuğba Yamaner kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Şef adaylarının birincilik için kozlarını paylaştığı ve adeta arenayı andıran mücadelesine sahne olduğu Masterchef'te eleme turları devam ediyor. Birbirinden ünlü şefler önünde ter döken isimler arasında Tuğba Yamaner vardı. Kendisi hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor ve bilgileri öğrenmek isteniyor. Peki, Masterchef Tuğba Yamaner kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Tuğba Yamaner kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Tuğba Yamaner olarak açıklandı. Peki, Masterchef Tuğba Yamaner kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Tuğba Yamaner kimdir?

Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Tuğba Yamaner 30 yaşında. Ankara'dan yarışmaya katıldı. Organizasyon işi yaparken mesleğini bıraktı ve mutfağa girdi. Sebebi ise Masterchef'ti. Eğitim görüp yarışmaya katıldı. Kendisinin Instagram hesabı var. @tugbayamaneer profilinden takip edebilirsiniz.

Masterchef Tuğba Yamaner

Masterchef Tuğba Yamaner

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum