Masterchef Tunahan Ak kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Tunahan Ak kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef'in eleme turları devam ediyor. Cumartesiden bu yana devam eden performansların bir yenisini sergileyerek geçer puan almak isteyenler arasında Tunahan Ak da vardı. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Masterchef Tunahan Ak kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Tunahan Ak kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Tunahan Ak olarak açıklandı. Peki, Masterchef Tunahan Ak kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Tunahan Ak kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Tunahan Ak, yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Ak, sosyal medyada da büyük destek gördü. Sezonun fragmanında Mehmet Şef''in "Sana ne desem şimdi" sözüne "Evet deyin şefim, sokağa çıkma yasağı tamamlanacak" cevabı verince internette viral haline bile geldi. Bugünkü bölümün fragmanında da yine muzip cevapları kısa sürede oluşan hayran kitlesi tarafından binlerce kez paylaşıldı.Instagram hesabı @ttunahanak'tır.

Masterchef Tunahan Ak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum