Masterchef Uğur Taşdemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Uğur Taşdemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek izlenen yemek yarışması Masterchef Türkiye'de yeni bir sezon daha başladı ve maraton devam ediyor. Birbirinden ünlü yarışmacı adaylarının şef olabilmek adına verdikleri mücadelede yer alan isimlerden biri de Uğur Taşdemir olarak açıklandı. Kendisi hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Masterchef Uğur Taşdemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Uğur Taşdemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Uğur Taşdemir olarak açıklandı. Peki, Masterchef Uğur Taşdemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Uğur Taşdemir kimdir?

Kendisi 32 yaşında. Aslen Samsunlu. Jüri karşısına çıkarak elinden gelenin en iyisini yapıp geçer not almak istiyor. Kendisini geliştirmek ve jüriden bir şeyler öğrenmek üzere geldiğini söyledi. Güel şeyler yapacağına inandığını ve kendine güvendiğini dile getirdi. 7-8 yıldır mutfakta ve ızgara üzerine ustalaştığını ifade ederek diğer alanlarda da iddialı olduğunu şeflere aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.