Masterchef Umutcan Çetinöz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Umutcan Çetinöz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Televizyon ekranlarının en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Masterchef Türkiye yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendisini göstermeye çalıştığı akşamda Umutcan Çetinöz de performansını sergiledi. Peki, Masterchef Umutcan Çetinöz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Umutcan Çetinöz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Umutcan Çetinöz olarak açıklandı. Peki, Masterchef Umutcan Çetinöz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Umutcan Çetinöz kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Umutcan Çetinöz 25 yaşında. İzmir'den yarışmaya katıldı. Yemek yaparken kullandığı teknikler çok beğenildi ve takdir aldı. Dövmeleri ile dikkat çeken genç yarışmacının performansı sosyal medyada da çok konuşuldu. Instagram hesabı @umutcncetinoz'dür.

Masterchef Umutcan Çetinöz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.