Masterchef Yusuf Altuntaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Yusuf Altuntaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8'de yayınlanan bölümleri ile adeta fenomen haline gelen ve yeni sezonunda eleme turu heyecanı devam eden Masterchef'te pazar akşamı da nefesler tutuldu. Şefler önlerine gelen tabakları denemeyi sürdürdü. Yarışmacılar arasında Yusuf Altuntaş da vardı. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Masterchef Yusuf Altuntaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Yusuf Altuntaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Mahımcan Mercan Babahanova olarak açıklandı. Peki, Masterchef Yusuf Altuntaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Yusuf Altuntaş kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Yusuf Altuntaş turu geçmesi halinde finale kadar gidebileceğini düşünüyor. Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden mezun. Aşçı olarak çalışıyor. 26 yaşında. Yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Masterchef Yusuf Altuntaş 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.