Masterchef Zeynep Yılmazok kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Zeynep Yılmazok kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Reyting rekorları kıran bölümleri ile sezonlarına bir yenisini daha ekleyen Masterchef'te yarışmacı adayları kendilerine verilen 5 dakikalık süreyi en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor. Bir üst tura çıkabilmek adına mücadele ortaya koyan birbirinden iddialı isimler arasında Zeynep Yılmazok da vardı. Kendisi hakkında binlerce kişi araştırmalarda bulunuyor ve bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, Masterchef Zeynep Yılmazok kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Zeynep Yılmazok kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Zeynep Yılmazok olarak açıklandı. Peki, Masterchef Zeynep Yılmazok kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Zeynep Yılmazok kimdir?

İstanbul'dan yarışmaya katılan Zeynep Yılmazok geçen sene de şansını denemiş ancak üçlü düellolarda elenmşti. Bolonez soslu makarnayı karıştırmadığı sebebiyle yarışmadan gittiğini anlatan Yılmazok artık daha hazır olduğunu anlattı. 37 yaşında. 4 çocuk annesi. Küçük bir kafe sahibi. Instagram hesabı @zeynep.yilmazok'tur.

Masterchef Zeynep Yılmazok

masterchef zeynep yılmazok

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.