Masum 242. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 19 Kasım Perşembe

Masum 242. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 19 Kasım Perşembe
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 242. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 242. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 242. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 242. bölüm özeti

Gopi Radha’nın odasına gitmesi ile başlar. Ancak Radha kıyafetini giymek yerine dışarıda birisi ile konuştuğunu görmesi ile başlar. Gopi pencereden gördüğü Radha’nın yanına gider. Umang Gopi’nin sezini duyunca hemen saklanır. Radha’ya kiminle konuştuğunu sorar. Radha ise içeride çok sıkıldığı yalanını söyler. Gopi ile Radha’nın yanına Raşi gelir. Damat tarafı gelmek üzere olduğunu dışarı da durmaması gerektiğini söyler. Radha hemen Gopi ile birlikte odasına gidip süslenmeye başlar. Ancak aklında Umang’ın sözleri gelir. Radha, Umang’ın kendisine söylediği başka birisi ile evlenmemesini istediği o anları düşünür. Deyince Rahda gene kafasını sallar. Radha bahçede Sureh’e ağzında ki siyah dişleri gösterir. Ona rağmen Suresh hala konuşmaya devam edince Raha titreme geçiriyor gibi yapıp, Suresh’i korkutur. Radha bu durumun devamlı olarak olduğunu söyleyince, Suresh hemen telefonu eline alıp doktoru aramak ister. Radha buna müsade etmez. Bu durumu herkesin bildiğini söyler. Radha yalandan Suresh’e içeridekilere durumu çaktırmaması konusunda yalvarır. Suresh de annesine “Artık gidelim” der. Bu duruma herkes şaşırır. Görücüler evden çıktıktan sonra Suresh’ın annesi Savita hasta kızı gösterdiği için Kokila’ya fırça atar. Kokila ise Radha’ın hastalığı yok dese de Savitha Radha’nın titreme hastalığını söyler. Kokila sinirle Radha’yı yanına çağırır. Gopi Radha’nın odasına gider. Radha’nın dişlerindeki siyahlığı kalemle yaptığını görür. üstüne bir de Umang’ın verdiği telefonu bulan Gopi öfkeyle Radha’nın kolunda tuttuğu gibi salona getirir. Gopi elindeki siyah kalemi ve telefonu gösterip Savitha teyzenin dedikleri doğru. İşte Radha’nın oyunu diye gösterir. Madhu sinile kızına neden diye sorar. Gopi bununla da kalmaz. Radha’nn pencereden gördüğü birisi ile konuştuğunu kişiden bahseder. Radha gelen baskılara dayanamaz ve birisi sevdiğini ilan eder. Urmila dil ile dişi arasında Raşi’ye “sen yere bakan yürek yakana bak” diye mırıldanır. Raşi ise Radha Ahem’den hoşlanıyor. Şimdi foyamız ortaya çıkacak der. Kokila öfkeyle senin sevdiğini söylediğin ve sana telefonu veren kişiyi Modi konağına çağır. Hepimiz onu bekleyeceğiz der. Çok geçmeden Modi konağına Umang gelir. Herkes şok olur. Özellikle Kokila ile Kinjal şok olur. Sonunda ;Umang yaptı yapacağını.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.