Masum 243. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 20 Kasım Cuma

Masum 243. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 20 Kasım Cuma
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 243. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 243. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 243. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 243. bölüm özeti

Radha’nın hastanedeki odasında başlar. Doktor, Hasta Radha’nın iyi olduğunu, kısa sürede bilinci yerine geleceğini söyler. Gopi iki göz iki çeşme ağlar. Kokila ise olaylara daha sakin baktığı için oldukça şüphecidir. Gopi Kokila’nın emri ile Umang’ı telefonla arar. Gopi Umang’ı polise vereceğin, bir daha kardeşinin yanında ve yakınında görmek istemediğini açık açık söyler. Lakin Umang’ın istediği Modi ailesini rahatsız etmek olduğu için Radha’yı seviyor bahanesi ile Modilerin huzurunu bozmak için elinden geleni yapacak. Urmila geçen bölümde Radha’nın Swyam konusundaki tüm gerçeği bildiğini ama Raşi’ye bu konuyu Urmila anlatmayı unutur. Raşi geçmiş olsuna geldiğinde Swyam gibi yakışıklı birisini bırakıp, Umang’ı seçmesinin aptallık olduğunu söyler. Hemen Urmila araya girip Swyam konusunu kapatmasını ister. Gopi ile Kokila hastane bahçesinde Radha’yı Umang’dan uzak tutmak gerektiği konusunda konuştuğu esnada Umang arabası ile hastaneye gelir. Diye çıkışır. Umang ise eski Umang olmadığını, Radha’yı çok sevdiğini söyler. Kinjal ise bu olayı uzaktan görür. Hemen yanına gidip Kızları kandırma Umang’ın mesleği haline gelmiş diyerek Umang’ın hala yalan söylediğini açıklar. Kokila da Umang’ı hastaneden kovar. Kinjal de ayakkabısını çıkartıp gitmese kafasına atacağını söyler. Umang Modilere verdiği rahatsızlığı9n yeterli olduğunu düşünüp hastaneden uzaklaşır.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi? Umang yavaş yavaş adımlarla yüzünü yıkamaya giderken Ahem de arkasında bakar. Oradaki görevli Umang’a farklı biri isimle hitap edince Ahem’in şüphesi bir anda ortadan kalkar. Umang eline aldığı çayla bayanlara servis etmeye başlar. Gelin odasına girmek istese de Hetal müsade etmez. Kinjal bir arada çayı dağıtan Umang’a dikkatlice bakar. Arkasında gider. Yüzünü yansıyan suda gören Kinjal avazı çıktığı kadar bağırıp Umang Burada der. Ahem Umang’ı yakalar. Misafirler de hemen olay yerine gelir. Radha da Ahem’i durdurup, herkesin içinde koşarak Umang’a sarılır. Herkes başkası ile evlenmek üzere olan Radha’nın Umang’2a sarıldığını görünce şok olur. Herkes Radha’nın bu sözleri ile şok olur. Sonrasında Radha’ya kızarlar. Lakin Radha kararının kesin olduğunu söylemesi herkeste soğuk duş etkisi yapar. Gopi Radha’ya tokat atıp odasına götürür. Ahem ile Jigar da Umang2ı düğün yerinden kovar. Radha Umang ile nişanlandığını ve nişan yüzüğünü gösterir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.