Masum 282. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 29 Aralık Salı

Masum 282. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 29 Aralık Salı
Hint dizileri arasında en uzun soluklu olanların başında gelen Masum'da yeni bir hafta daha başladı. Dizide yaşanacaklar da merakla bekleniyor ve izleyiciler olacakları öğrenmek istiyor. Sizler için derlediğimiz haberde Masum 282. bölüm özeti ve fragmanı bulunmaktadır. Hindistan'da daha önce yayınlandığı için ilerleyen bölümlere dair yorumlu özetleri sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 282. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 282. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 282. bölüm özeti

Ahem Meera’nın resmini çocuk odasına getirmesi ile başlar. Meera’nın kime benzediğini sorar. Gopi cevap vermeden kendisi Gopi’ye benzediğini söyleyip, Gopi’ye sarılır. Bu sırada içeri Vidya girer. Ahem nasıl gözüktüğünü sorar. Vidaya da “Baba gibi” der. Bugün Modi konağında Meera’nın hoş geldin partisi yapılacağı için Raşi ile Urmila Meera’yı alış verişe götürürken, evde de hummalı hazırlık ve süsleme yapılır. Misafirler bir bir gelmeye başlar. Hetal Kokila’nın habersizce evden ayrılmasına anlam veremez. Ahem annesinin telefonunu arasa da ulaşamaz. Bu sırada içeri Kinjal ve Urmila gelir. Urmila herkesi orada görünce, Kokila nerede diye sorar. O ihtişamlı sesi ile “Ben buradayım Urmila” diyerek içeri girer. Hetal Koki’ye nereden geldiğini sorar. Koki de tapınak da dua ettiğini söyler.

Herkes salonda toplanır. Daval mumları yakar. Meera tam mumları üfleyeceği sırada Kokila Meera’yı durdurur ve şöyle der;
“Ailemizin buraya kadar gelmesinde gerek Raşi’nin gerekse Gopi’nin çok büyük emeği var. Her iki gelinimi de yanımda istiyorum. Gopi, Raşi’nin sana verdiği evin ve kilitli dolabın anahtarını bana teslim et. Şimdi Gopi burada yokken evdeki tüm işleri Raşi idare etti. Şimdi yeniden bir araya geldiğimiz de Raşi her ne kadar evin anahtarını Gopi’ye vermiş olsa da artık bu sorumluluk Raşi’de!” deyince Raşi şok olur.

Raşi Gopi’nin Modi konağına gelmesini en çok da bu sorumluluklardan kurtulmak için yapmıştı. Şimdi Gopi gelmesine rağmen Raşi sorumluluklardan kurtulamadı.

Kokila Raşi’ye bu sorumluluğu bilerek verdiğini, eğer onu istemiyorsa kendisi ağzı ile yapamayacağını dile getirmesi gerektiğine inanır. Urmila ise evdeki altınların da içinde olduğu tüm değerli kasanın anahtarı Raşi’ye geçtiği için oradan altın yada para tırtıklamayı düşünür. O sebeple bu habere çok sevinse de Raşi hiç mutlu olmaz.

Herkes Meera’nın hoş geldin partisinde pasta yer. Tolu daha fazla pasta istese de Gopi herkes hakkını yediğini söyler. Urmila ise Gopi’nin yakında Raşi’yi ve torunlarını bu evden kovacağını düşünür.

Şah ailesi partinde eve dönerler. Yolda Daval oğlu Pappu’ya hediye verir. Şah ailesini kapıda Pooja karşılar (Daval’ın ortağı Bayan Pooja) Pooja Pappu için bir hediyesi olduğunu söyler. Hediyesini verdikten sonra Daval neden geldiğini sorar. Pooja da evde sıkıldığını, böyle bir sürpriz yapmak istediğini söyler.

Raşi yine çileli bir hayata başladığını düşünür. Büyükanne bir taraftan, Hetal bir taraftan evi alınması gereken malzemeler hakkında Raşi’yi oldukça bunaltır. Raşi eline anahtarı alıp bu sorumluluktan sıkıldığını, hatta nefret ettiğini içinden söyler. Kokila ise yukarı kattan Raşi’nin ne düşündüğünü hisseder.

Urmila odasına gider. Raşi’nin sorumluluktan kaçmasına sinir olur. Hemen kafasında anahtarı Gopi’ye verdiğinde neler olacağını hayal edip sinir olur. Bir an evvel Raşi’nin anahtarı geri vermesine engel olmak ister.

Raşi evde herkesin mutlu olduğunu ama kendisi sorumluluktan eğlenmeye ve kendisine vakit ayırmaya vakti olmadığını düşünür. En kısa zamanda anahtarı Kokila’ya vermeyi düşünür.

Raşi anahtarı ve sorumlulukları geri vermeyi kendisine yediremez. Evde bol bol hata yapıp, anahtarı ve sorumlulukları Kokila’nın geri almasını sağlayacak hatalar yapar. Sabah erken saatler de Urmila Modi konağına gelir. Raşi’nin yaptığı hatayı düzeltir. Düzeltemediklerini de kendi üzerine alır.

Ahem ile Gopi Meera’yı okula kaydettirmeye gider. Okul müdürü daha önce başlangıç sevilerini geçmediği için yaşına uygun sınıfa alamayacağını, ancak 15 gün sora sınav yapıp okula girmeye hak kazanabileceğini söyler.

Raşi evdeki sorumlulukları devretmek için bu defa duvara resim asma bahanesi ile duvarı delik deşik eder. Kokila bunu görünce çok sinirlenir. Urmila da anahtarı Raşi vermesin diye Kokila ile kavga eder. Kokila Urmila’yı evden kovar.
Urmila Modi konağında kovulunca evine gider. Orada Madhu ile tartışır. Kinjal de Madhu ile kavga eder. Kinjal o sinirle Daval’ın ofisine gitmeye karar verir.

Pooja ise kafayı Daval’la taktı. Pooja Daval’ın masasında duran çiçeğin çok güzel olduğunu söyler. Daval da Kinjal hediye ettiğini söyler. Pooja sinirlenir. Yalandan elinden düşürür. Bu sırada Daval çiçek düşmesin diye eğilir. Kinajl ile oğlu Pappu da bu sırada içeri girince, Kinjal önce şok olur. Ancak çaktırmaz. Daval’a özel jelebi getirdiğini söyleyip, eli ile Daval’a yedirince Pooja sinirle orayı terk eder.

Gopi Meera’ya okuma yazma öğretirken, Raşi de hem evdeki alınacak malzemeleri organize ederken hem de evdeki tüm işleri tek başına yapmaya çalışır. Tabi Raşi bu durumdan hiç de hoşnut değil.

Raşi büyükannenin yanına gider. Büyükannenin sakladığı mektubu görünce ne için olduğunu sorar. Büyükanne de Modi ailesi için yazdığını söyler. Bu sırada büyükanne kalp krizi geçirir. Raşi hemen herkesi haberdar eder.

Eve doktor gelir. Büyükanneyi hastaneye kaldırmayı teklif eder. Ancak büyükanne kabul etmez. Raşi de bu sırada büyükannenin yazdığı mektubu okur. Evin idaresini Raşi’nin yapmasını isteyen mektubu değiştir. Yeniden mektup yazıp, evin idaresini Gopi’nin yapmasını ister. Bu mektubu Kokila’ya verir. Kokila mektubu yazan büyükanne olmadığını söyler.

Kokila bu mektubun Raşi tarafında yazıldığını söyleyince, herkes şok olur. Raşi ilk başta kendisi yazmadığını söylese de çok geçmeden gerçek mektup ortaya çıkar. Büyükanne evin sorumluluğunu Raşi ile Gopi’nin üstlenmesi gerektiğini Kokila okuduktan sonra anahtarı Raşi’den alır.

Kokila Gopi’ye “bu  sorumluluğu almaya hazır mısın?” der. Gopi de yapabileceğini söyleyince, evin sorumluluğu ve anahtarı Gopi’ye verilir. Raşi ise içinden “Ohh Kurtuldum” der.

Ertesi gün Raşi Gopi’den kasanın anahtarını ister. Gopi de verirken ne yapacağını sorar. Lakin Raşi bir şey demez. Raşi kasandan bir miktar para alır. Kokila Raşi’yi elinde para ile görünce kasandan neden para aldığını sorar. Raşi de Meethi’nin maşını ve yardım kuruluşlarına verdiği düzenli yardımı vermek için aldığını söyler.

Bir kaç saat sonra Raşi süslenip dışarı çıkmaya hazırlanır. Kokila nereye gideceğini sorar. Raşi de yetimhaneye yardım parasını teslim etmeye gideceğini  söyler. Ancak Kokila buna inanmaz ve Raşi’yi takip etmeyi planlar. Devamı Masum 283. bölüm özeti içerisinde bulabilirsiniz. Masum 282. bölüm özeti burada son buldu.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.