Masum 325. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 10 Şubat Çarşamba

Masum 325. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 10 Şubat Çarşamba
Hint dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan ve uzun süren yayın hayatıyla da haftanın her günü Kanal 7'de yayınlanan Masum'un yeni bölümüekranalrdaki yerini alıyor. Yüzlerce bölümü geride bırakan yapımda neler yaşanacağı merak edilen yapımda bir kez daha seyirciler araştırmalara başladı. Masum 325. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 325. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 325. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 325. bölüm özeti

Kokila ile Gopi’in şah evinde konuşması ile başlar. Kokila 10 yıl önce Ahem’in evden ayrılışını yeniden anlatır. Ahem’i ikana edemediğini, herkesi geride bırakıp Modi konağını terk ettiğini söyler.

Gopi kimsenin Ahem’e engel olup olmadığını sorduğunda, Jigar’ın engel olmak için önüne geçtiğini ama Ahem Jigar’a da ağzına gelen hakaretleri edip, ona takat attığını söyleyince Gopi Ahme’in yaptıklarını duyunca şok olur.

Kokila Ahem’in Jigar’a tokat atmasına karşı durduğunu Ahem’e tokat atmak isterken Ahem sinirle kendi elinin tuttuğunu, artık kimse ile görüşmek istemediğini, çocukları ile iletişim kurmaları halinde polise vereceğini söyleyip 10 yıl önce Modi konağını terk ettiğini açıklar. Gopi yeniden Kokila’yı Modi konağına götürmek ister. Modi konağı onsuz bir hiç olduğunu dile getirir. Kokila da Ahem, Vidya ve Meera olmadan gelmeyeceğini söyleyince, Gopi Ahem’in adresini ister. Ancak Kokila Ahem’in adresini bilmediğini, giderken herkesi tehdit edip gittiği için kimse iletişim kuramadığını açıklar. Gopi aileyi bir araya getirmek istediğini ama Kokila’nın yardımı olmadan asla yapamayacağını söylese de Kokila artık eski yaşama sevincinin kalmadığını, Ahem’i ve çocukları getirmesi halinde Modi konağına geri geleceğini söyler. Gopi bunu yapacağına dair söz verir. Kokila ise yüzünden uzun zamandır eksik olan tebessüm yeniden Kokila’nın yüzüne gelir. Gopi ticari taksi ile Modi konağına doğru giderken, Vidya ile Meera da bir eve gelir. Meera anne diye bir bayana sarılır. (Anlaşılan Ahem biri ile evlenmiş.) Vidya cici annesine Meer’nın alkol alıp karakola düştüğü o olayı anlatır. Modi konağında ise büyük anne de Kokila’yı Gopi’nin yeniden Modi konağına döndüreceğini bildiğini söylerken, Kinjal sinirle Kokila’nın geri dönmesinden rahatsız olur. Zira Kokila’nın geri gelmesi, Kinjal’in yeniden fakir hayatına dönmesi demek. Bu sebeple Kinjal annesinin dönmesini hiç mi hiç istemez. Jigar Gopi’yi Kokila ile buluşturmaya götürdüğünde Kokila’yı geri getireceğini Modi konağına haber verdiği için kapıda Kokila için hazırlık yapılır. Zil çalar. Ancak Gopi tek başına geldiğini gören herkes bir kez daha hayal kırıklığı yaşar.

Gopi öncelikle büyük anneye kızar. Kokila gelini olduğunu onun gitmesini engelleyebilecek konumda olduğunu ama yapmadığını, Pari ise Raşi’yi bebekken kabul ettiğini ama kendisi ceza evine girince kapı dışarı ettiğini, Jigar ise Ahem’in ona tokat atmasını kendisine yendiremeyip onu aramaya bile çalışmadığını söyleyip herkese tek tek kızar.

Gopi en çok da Pari’ye kızar. Zira cezaevine girmeden önce ailesini kendisine emanet ettiğini ama döndüğünde sadece Pari’nin ailesi bir arada olduğunu ama kendi ailesi dört bir tarafa dağıldığını, güvenin kaybettiğini açıklar. Jigar ise Pari elinden geleni, yaptığını suçlu olmadığını dile getirse de Gopi Pari suçlu olmasa da hatalı olduğunu söyler. Gopi bu sırada Kinjal’i fark eder. Onu yeniden evine gitmesini, yaptığı hatayı Kokila’nın ödemek durumunda kaldığını söylerken, Kokila’nın altınlarını Kinjal’in taktığını fark eder. Gopi “Modi konağına yemin olsun ki ailemi bir adada toplayacağım. Seni de ailene geri göndereceğim Kinjal” diye çıkışır. Kinjal kendisi ile böyle konuşmaya nasıl cüret ettiğini söylese de Gopi Kinjal’e cevap bile vermez.

Gopi Ahem ile kaldığı odaya gidip anılarını tazeler. Tüm Modi ailesi Gopi’nin yanına gelir. Resimlere bakarak ağladığını fark eder. Gopi Ahem’in tüm arkadaşlarınını tek tek arayıp bilgi almaya çalışsa da hiç bir yerden bilgi alamaz. Gopi Modi konağından sinirle karakola gider. Kocasının ve çocuklarının kaybolduğunu söyler. Polis memurum ne zaman kaybolduğunu sorunca, 10 yıl önce diye cevap verir. Memur aradan 10 yıl geçtiğini, yasal olarak arayamayacaklarını söyler. Gopi karakoldan eli boş döner. Şah evine Kokila’nın yanına gider. Gopi, Kokila’ya Ahem’in tüm bağlantılarını aradığını, ancak onun hakkında herhangi bir bilgi almadığını söyler. Kokila ise Gopi’ye umudunu kaybetmemesini, tüm aileyi yeniden bir araya getireceği konusunda emin olduğunu Gopi’ye söyler. Gopi Jigar’a Ahem’i bulması konusunda yardım etmesini ve onu gerçekten bulmak için istekli olmasını ister. Jigar ufak bir araştırmadan sonra Ahem’in banka hesaplarının hala aktif olduğunu, banka hesabından kaldığı adresi öğreneceklerini söyler. Gopi Jigar’ın da gelmesini ister. Kokila da sevinçle iyi haberlerini bekleyeceklerini söyleyip ikiliyi yolcu eder.

Jigar ile Gopi bankaya gidip Ahem’in yeni adresini isterler. Ancak banka müdürü Ahem’in VİP müşteri olduğunu, banka kurallarına göre adres veremeyeceklerini söyleyince yine elleri boş dönerler.

Tolu ve Molu yine Pappu ile şakalaşırken Raşi Gopi’inin Ahem’i aradığını bu defa Jigar’ın da işin içinde olduğunu onlara yardım etmelerini ister. Tolu ve Molu Ahem’i bulacaklarına dair Raşi’ye söz verirler. Tolu ve Molu Ahem’in bankasına gidip hesabını hakler. Aradan aldığı adresi Gopi’ye verir. Gopi Ahem’in Mumbai de yaşadığını öğrenir. Kinjal ise Ahem’in eve gelmesi demek, kendisinin de Rajpal Nagar’a sefil hayatına geri dönmesi demek olduğunu düşünüp gerilir.

Jigar ile Gopi uçakla Mumbai’ye gider. Gopi Ahem’i yeniden göreceği için oldukça heyecanlıdır. Ellerindeki adrese doğru yola çıkarlar. Devamı Masum 326. bölüm özeti içerisinde bulabilirsiniz. Şimdilik Masum 325. bölüm özeti burada son buldu.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.