Masum 345. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 2 Mart Salı

Masum 345. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 2 Mart Salı
Her bölümü ile Kanal 7 ekranlarında büyük bir ilgi gören Masum'da yeni bir gün daha başlıyor. Haftanın 7 günü yayınlanan yapım bugün de yine birçok gelişme ile ekranlardaki yerini alacak. Yüzlerce bölümü geride bırakan yapımda neler yaşanacağı merak edilen yapımda bir kez daha seyirciler araştırmalara başladı. Masum 345. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 345. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 345. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 345. bölüm özeti

Koki, Gopi, Hetal ve Ahem poja yapmak için tapınağa giderler. Evde Kinjal ve Pari tartışırlar. Pari odasına girer ve Kinjal’in hakaretlerini duymamak için müziğin sesini açar. Mira ve Vidya da kulaklığı takmış müzik dinlerken Baa bacaklarından rahatsızlanır ve evdekilerden yardım ister. Ancak kimse duyamaz. Baa tekerlekli sandalyesine zor olsa da biner ancak sandalyenin pili bittiği için gidemez. Baa bir süre sonra yere düşer. Onun yardım çığlığını Raşi duyar ve evdekilere haber verir. Pari Tolu’dan kapıyı kırmasını ister. Raşi fen kitabında mıknatısla kapı açıldığını okuduğunu söyler. Kinjal onunla dalga geçerken Mira bulduğu mıknatısla kapıyı açar. Baa’yı yattığı yerden kaldırırlar. Baa Raşi’ye teşekkür eder. Koki ve ekibi bir gösteriyle davet edilirler. Koki gösteri sırasında maskeli bir kadını görür ve endişelenir. Kadın maskesini çıkarınca Koki şok olur.

Kadın Koki’nin yanına gelir ve onu ellerinden tutarak sahneye götürür. Koki çocukluğunda el ele tutuşup oynadığını hatırlar ve mutlu olur. Kadın elini bırakır ve Koki’nin düşmesini sağlar. Ahem ve Gopi Koki’yi kaldırmaya giderken aynı kadın Koki’nin yüzüne karalar çalar. Kadın bu dünyanın bir tiyatro olduğunu ve Koki’nin ağlayıp kendisinin de ağlatacağını söyler. Ahem ve Gopi Koki’yi kaldırır. Ahem kadına bağırırken Koki hemen gidelim der. Kadın arkalarından kahkaha ile gülerken Koki’nin yüzündeki endişe tavan yapar. Gopi kadının kim olduğunu sorar. Koki çocukluk arkadaşı olduğunu ve başka bir bilgi vermeyeceğini söyler. Kinjal Dawal’a bu evde kalmak istemediğini söyler. Dawal Pari’ye gider ve gideceklerini anlatır. Pari ondan özür dilerken Dawal Kinjal’i suçlar ve Pari’den özür dilemesini ister ancak Kinjal özür dilemez. Koki Gopi’nin ısrarı üzerine çocukluk arkadaşı Gauri ile aralarında geçen hikayeyi anlatır. Gauri’nin erkek kardeşi Koki’nin kız kardeşi Jigna’ya yanlış bir hareket yapmış, Koki de Gauri’nin erkek kardeşini tokatlamıştır. Bunun üzerine Gauri memleketi terk eder. Onlar gidince aslında erkek kardeşin Jigna’ya yardım ettiği ortaya çıkar. Koki Gauri’ye ulaşmak istese de ona ulaşamaz. Gopi bir sonraki adımın ne olduğunu bildiğini söyler ve Gaura’nın yanına gider. Ondan Koki’yi affetmesini ister. Gaura elindeki flütü yere atar. İkiya bölünene flütü tek yaparsa Koki’yi affedeceğini  söyler. Gopi flütün canı ve ruhu yokken insanların ruhu olduğunu ve kırık ilişkilerin onarılabileceğini söyleyerek ayrılır. Koki Gaura’nın mektubunu okur ve mutlu olur. Eve geri dönen Koki’nin yüzünde güller açmaktadır. Gopi’denGaura’nın sevdiği çaylardan almasını ister. Mira yürüyüşe çıkacağını söyler ve Ahem’den izin ister. Gopi burası Mumbai değil diyerek Tolu/Molu’dan onunla gitmesini ister. Mira yalnız gideceğim dese de Ahem Gopi’nin haklı olduğunu söyler. Dawal küçük bir oda kiralar. Kinjal bu kadar yerde nasıl kalacağız diye bağırırken Urmi de Kinjal’i ilk kez destekler. Ancak Dawal ancak burayı buldum diyerek kestirir. Urmi yerde yatamayacağını söyler. Dawal ikisinin yerde yatacağını Urmi’nin de yatakta yatacağını söyler. Koki heyecanla Gaura’nın gelmesini beklerken bir grup insan onun cesedini getirirler. Koki şok içinde yanına oturur ve özür dileme fırsatı bile vermeden öldüğünü söyler. Gaura Koki’nin saçını çeker ve fırsatı olduğunu söyler. Gaura ailesinin ölümünden Koki’nin sorumlu olduğunu düşünerek ondan nefret ettiğini ancak şimdi tövbe göz yaşlarını gördüğü için onu affettiğini belirtir. Koki aile üyeleriyle Gaura’yı tanıştırır. Mira, Vidya, Tolu ve Molu ormanda yürürken Mira yere düşer ve üzeri kirlenir. Vidya ilerde bir göl olduğunu ve üzerini temizleyebileceğini söyler. Göle geldiklerinde Vidya’nın ayağı kayar ve suya düşer. Bu esnada sırtına bir de akrep çıkar. Suyun içinden çıkan bir adam(İleride Vidya’nın kocası olacak) Vidya’nın sırtındaki akrebi fırlatır ve uzaklaşır. Masum 2 Mart Özeti sona erdi.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.