Masum 437. Bölüm izle | Masum 2 Haziran Çarşamba Özeti ve Fragmanı

Masum 437. Bölüm izle | Masum 2 Haziran Çarşamba Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 2 Haziran Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 437. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 437. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 437. bölüm özeti

Jaggi Gopi ile ilgilenmişti. Gopi ise bu ilgi sayesinde hızla iyileşmiş ve konağa geri dönmüştü. Konakta ise bizleri bir diğer sorun karşılamıştı. Urvaşi ve Kokila çekişmesi! Kokila konağı terk edecek mi? Urvaşi’ye verdiği sözü yerine getirmek isteyen Kokila elinde valiziyle salona iner. Koki’nin bu durumunu gören Pari ve Monica neredeyse zil takıp göbek atacak duruma gelirler. Ancak ikilinin aksine diğer Modiler Kokila’ya neler olduğunu şaşkınlık içinde sorar.

Bu arada Parag, Gopi ve Urvaşi’de gelir. Gopi Koki’nin elinden çantayı alarak gitmesine izin vermeyeceğini söyler. Ancak Kokila Gopi’den kendisine engel olmamasını söyler. Urvaşi’ye verdiği sözü yerine getirmek istediğini yineler.

Gopi gibi Parag’da Kokila’nın gitmemesinden yanadır. Kokila’nın kalmasını kendisinin gitmesini söyler. Bu esnada Jaggi’de olaya müdahil olur. O da kimsenin gitmemesini gidecek kişilerin kendisi ve annesi olduğunu söyler. Tabi Kokila bunu kabul etmez. Ancak Jaggi’nin vazgeçmeye niyeti yoktur. Annesi Urvaşi ile konuşup onu ikna eder. Böylece Kokila konağı terk etmekten vazgeçer.

Jaggi aşkını duyurdu! Gopi bu güzel haber üzerine hemen sunağa giderek dualarını eder. Jaggi’de Gopi’ye katılır. İkili dua ederken Gopi’nin ayağı kayar. Jaggi atik bir şekilde Gopi’yi tutar ve düşmesini engeller. Tüm bu anları hem Kokila hem de Urvaşi izler.

Kokila Gopi’yi kenara çekip konuşurken aynı şeyi Urvaşi’de oğluna yapar. Koki en başından beri Jaggi ve Gopi’den endişelenmiştir. Ve gördüklerine bakılırsa da bu endişesinde de gayet haklıdır. Koki bu yüzden Gopi’yi uyarır. Jaggi ile olan mesafesine dikkat etmesini ister. Koki’nin bu isteğinin sebebi elbette Krishna konusunda yaşadığı travmadır.

Kokila gibi Urvaşi’de oğlunu Gopi konusunda uyarmak ister. Ancak Jaggi’nin cevabı Urvaşi’yi şoke eder. Jaggi Gopi’ye aşık olduğunu annesine itiraf eder.

Jaggi ve Gopi yakınlaşıyor! Jaggi bu itirafından sonra elbette Gopi’nin etrafında pervane olur. Gopi’yi temizlik yaparken görünce hemen durdurur. Kolu sakat olduğu için temizliği kendisi yapmak ister. Ancak şapşal Jaggi Gopi’nin sarisini süpürgeye kaptırır. İkili panik olurlarken dengelerini kaybederler. Jaggi Gopi’nin üzerine düşerken ikili oldukça yakınlaşır. Tabi bu romantik andan hemen sıyrılarak normale dönerler.

Diğer yandan tüm kadınlar Hindistan geleneklerine göre eşleri için oruç tutarlar. Oruç tutanlar arasında Jaggi’de vardır. Jaggi Gopi için oruç tutar. Diğer yandan Urvaşi ve Kokila’da oruç tutar. Ancak orucu eşlerinin açması burada bir karmaşaya yaratacaktır. Pari ve Monica bu durumu dşünerek epey keyiflenirler.

Urvaşi gelin arıyor! Ertesi gün olduğunda Urvaşi’ye bir kargo gelir. Urvaşi kargoyu alıp odasına gider. Gelen pakette gelen adaylarına ait fotoğraflar vardır. Urvaşi bir an önce oğlunu evlendirip Gopi belasından kurtarmak ister.

Ancak Urvaşi’nin düşüncelerinin tersine Jaggi’nin aklında sadece Gopi vardır. Televizyonda film izlerken bile Gopi ile kendini hayal eder. Bu yüzden annesinin isteğinin tersine davranır. Urvaşi’nin gösterdiği kızları hiç beğenmez. Tabi bu durum Urvaşi’yi yıldırmaz. Urvaşi oğluna gelin bulma konusunda kararlıdır.

Akşam olduğunda oruç açma zamanı gelir. Parag Kokila’nın mı yoksa Urvaşi’nin mi orucunu açacaktır? Burada Koki araya girerek Urvaşi’yi öne atar. Böylelikle Koki bu karmaşaya son verir. Diğer oruç açtırması gereken kişi ise Jaggi’dir. O da oldukça tiyatral bir plan yapar. Gopi’nin yanında bayılma numarasıyla ondan su ister. Böylelikle Jaggi’nin Gopi için tuttuğu oruçta açılmış olur.

Jaggi’yi destekleyen Urmila’da ikilinin yakınlaşmasından hatta evlenmesinden yanadır. Ancak tüm bunların farkında olan Kokila ikiliye öfke püskürür.  



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.