Masum 440. Bölüm izle | Masum 5 Haziran Cumartesi Özeti ve Fragmanı

Masum 440. Bölüm izle | Masum 5 Haziran Cumartesi Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 5 Haziran Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 440. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 440. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 440. bölüm özeti

Mira’nın eve getirdiği taşıyıcı anne Çanda diwali için süslenen evi görür ve adeta büyülenir. Mücevherler gözlerini kamaştırır. Mira ve ailesi havai fişeklerle uğraşırken Çanda bu kadar havai fişeği ömründe görmediğini söyler ve onları ateşe verir. Mira Çanda’nın başı belaya girmeden onu kurtarmayı başarır. Mira kimse Çanda ile ilgilenmiyor diyerek herkesi azarlar. Vidya Çanda’nın eve gelmesinin yasadışı olduğunu düşünüyor. Jagi için eve gelen görücüleri Urmila yalanlarla göndermişti. Ancak bir süre sonra Evlendirme ajansından Kamla gelir ve Urvasi’ye madem içkici, kumarcı bir oğlun var neden bize referans oldun diye azarlar. Urvasi de aslı senin seçtiğin kız öyle diyerek karşılık verir. Bunları söyleyen kişinin Urmila olduğu ortaya çıkar. Kokila bu şekilde davranması halinde Çavali’de ki evine gidebileceğini söyler. Urmila göz yaşları içinde eğer beni gönderince her şey düzelecekse derken Jagi onu susturur ve bir daha söz söylerse ilişkisinin gerçekten biteceğini söyler. Kamla, hayır kurumunda çalışan Ratika isminde bir kızı gösterir. Koki ve Urvasi kızı beğenir ve görmek istediklerini söylerler. Vidya Şaravan’a Çanda’nın iyi bir yaşama alışmaya başladığını, şimdi göndermezlerse bu evden ayrılmayacağını söyler. Şaravan haklı olduğunu söylerken Mira gelir ve ne konuştuklarını sorar. Radia ve ailesi Jagi için gelirler. Jagi’yi görünce de çok hoşlarına gider. Jagi o zaman yarın nişanlanıp ertesi gün de evleneceklerini söyler. Aile Jagi’nin çok cesur olduğunu söyler. Mira, Çanda bu evden giderse kendisinin de gideceğini söyler. Koki Jagi’ye gider ve onu tebrik eder. Jagi üzgündür ve Gopi’ye aşkını itiraf edemediği için bahsi kaybettiğini söyler. Gopi onları dinlerken göz yaşlarına hakim olamaz ve Jagi ile yaşadığı anları hatırlar. Gopi salona iner ve bu kadar büyük bir gerçeği ondan saklayan Koki’ye kızar. Urvasi de Jagi’ye bunu söylemeye çalıştığını belirtir. Gopi kalbinde Ahem’den başkasına yer olmadığını söyleyerek ayrılır. Ertesi gün Radika ve ailesi gelirler. Yüzükler takılırken Jagi düşüncelidir. Gopi nişan sırasında odasına gider. Kokila ve Pari onun yanına giderler ve neden ayrıldığını sorarlar. Gopi Jagi beni görmeye devam ederse nişandan vazgeçebilir diyerek ayrıldığını açıklar. Urvasi Jagi ile nişanlısı Radika’nın dans etmesini ister. Gopi Koki’nin isteği üzerine yeniden nişana döner. Jagi Radika ile dans ederken sürekli Gopi ile göz gözedir. Bir süre sonra Jagi Gopi’nin ortalarda olmadığını fark eder ve Urvasi’ye Gopi olmadan nişana devam etmeyeceğini söyler. Urvasi Gopi’yi bulur ve nişana getirir. Radika ve ailesi nişan düzenlemeleri için Koki’ye teşekkür eder. Urvasi Radik’nın Modi evinde kalmasını ister. Gopi bunun çok iyi olacağını söylerken Urmila ve Jagi sinirlenir. Masum 440. Bölüm Özeti 5 Haziran sona erdi. 



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum