Masum 442. bölüm Kanal 7 canlı izle – 7 Haziran 2021 Pazartesi tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 442. bölüm Kanal 7 canlı izle – 7 Haziran 2021 Pazartesi tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 7 Haziran Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 442. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 442. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 442. bölüm özeti

Gopi Radhika’nın sevgilisi olduğunu görmüştü. Bu şokla konağa giden Gopi Jaggi’nin kollarına bayılmıştı. Gopi Radhika’yı suçluyor! Gopi için Modi konağına hemen doktor gelir. Bu sırada Radhika ise sevgilisiyle takıldıktan sonra geri Modi konağına döner. Yanında tapınaktan döndüğünü belli etsin diye tatlı da götürür.

Gopi ise yavaş yavaş kendine gelmeye başlar. Tabi kendine gelir gelmez ilk sorusu Radhika olur. Radhika’nın yaptıklarını nasıl açıklayacağını düşünmeye başlar.

Gopi Radhika’yı tokatladı! Gopi bunları düşünüp aşağıya inerken Radhika’da tapınaktan gelmiştir. Elindeki tatlıyı Modilere dağıtarak hayır duaları alır. Gopi Radhika’nın bu yalancı yüzünü görünce öfkelenir. Yanına giderek Radhika’ya tokadı geçirir.

Herkes şoke içerisinde kalırken Gopi Radhika’yı yalancılıkla suçlar. Sevgilisiyle tapınakta onu gördüğünü söyler. Ancak Gopi şahsa Radhika şahbazdır. Tüm yalanına çoktan hikaye bulmuştur.

Koki Radika’yı teyit etmek için tapınaktaki din adamını arar. Din adamı bu esnada Radhika’nın sevgilisi tarafından silahla tehdit edilmektedir. Bu yüzden Radhika’nın tapınağa geldiği yalanını söyler. Pederin yalan söylemeyeceğine inan Modiler Gopi’nin yanıldığını düşünmeye başlar.

Gopi yalancı durumuna düştü! Radhika bu oyunlarına devam ederek herkesin yüzünü boyar. Hatta bu yüzden Urvaşi Gopi’yi suçlar. Onu bilerek Radhika’ya iftira atmakla ve Jaggi ile kendisi evlenmeyi planlamakla suçlar. Gopi yalancı duruma düşmenin yanı sıra birde Jaggi’ye göz koymakla suçlanır.

Gopi ne yapacağını bilmez durumdayken Radhika’nın telefonunda mesajlar görür. Radhika içeri tekrar girince Gopi perdenin arkasına saklanıp çıkmasını bekler. Radhika çıkınca Gopi telefonda Radhika’nın sevgilisine mesaj atar. Akşam olduğunda bir gülle kendisini ziyaret etmesini ister.

Radhika belası! Akşam olduğunda Radhika’nın sevgilisi gizlice gelir Radhika ona neden geldiğini sorarken bir anda ışıklar açılır. Tüm ev halkı ikiliyi suçüstü yakalamıştır. Ancak Radhika gibi sevgilisi de oldukça kıvrak zekalıdır. Gopi’nin kendisini arayıp buraya çağırdığını söyleyerek gözleri bir anda Gopi’ye çevirtir.

Telefonunda bulunan mesajı da göstererek kanıt sunar. Gopi bir anda yine suçlu duruma düşmüş olur. Urvaşi Gopi’yi bilerek Radhika’ya iftira atmakla suçlar. Herkes dağılırken Radhika Gopi ile baş başa kalınca ona gözdağı verir. Ne yaparsan yap seni alt edeceğim der.

Azılı suçlular! Ertesi gün olduğunda Gopi şans eseri sokaklarda bir ilan görür. Bu ilanda Radhika’nın resmi vardır. Azılı suçlu olarak arandığı yazmaktadır. Gopi bu gördüğü karşısında şoke olurken hemen ilanı kopartarak yanına alır.

Gopi elindeki ilanı Modilere göstererek Radhika’nın gerçek yüzü bu der. Herkes şaşkın bir şekilde dona kalır. Ancak Radhika yalanlarıyla bu işin içinden de sıyrılmayı başarır. Film ve tiyatrolarda oyuncu olduğunu bunun onlara ait bir afiş olduğu yalanını uydurur. Urvaşi bunun üzerine Gopi’ye tokat atmak ister. Ancak Kokila buna izin vermez.

Diğer tarafa da kısaca değinirsek Chanda fidye numarası işe yaramış paraları almıştır. Ancak konağa döndüğünde Mera ve Vidya’ya yakalanır. Vidya Chanda’yı polise teslim etmek ister. Chanda bebeğe zarar veririm deyince Mera hemen yelkenleri suya indirir. Chanda’da Mera’yı köle gibi kullanmaya başlar.

Gopi haydutları durdurabilecek mi? Modi konağında ise Gopi çok önemli deliller elde eder. Radhika’ya gelen bir paket Jaggi’nin paketi ile karışır. Gopi paketi açtığında içinde silah ve para bulur. Gopi Modi konağının kısa sürede soyguna uğrayacağını anlar. Durumu hemen Sona ve Tolu’ya aktarır. Gopi başlarındaki bu beladan nasıl kurtulacaklarını düşünmeye başlar. 



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum